Terms of Service

FilmOnline nu detine niciunul din fisiere. Totul este informativ! Nu ne asumam raspunderea pentru descarcarea sau vizualizarea fiecaruia. Vizitatorii au obligatia de a sterge orice fisier in maxim 24 de ore de la descarcare si cumpararea lui de la distribuitorii autorizati!

FilmOnline este absolut legal si contine doar linkuri catre alte site-uri de pe internet: (youtube.com, vk.com, nowvideo.eu, videoweed.es, vidxden.com, peteava.ro si altele…). Noi nu gazduim sau uplodam nici un fisier video, media si nu suntem responsabili pentru acuratete, copyright, legalitate, decenta sau alt aspect ce ar putea contine site-ul nostru. Daca aveti orice problema legala va rugam contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.

Streaming-ul nu este furnizat de FilmOnline si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru calitatea, receptia si continutul materialelor video difuzate.

Sunteti de acord ca folosirea site-ului FilmOnline se face pe propria raspundere. FilmOnline  nu garanteaza acuratetea sau deplinatatea continutului acestui Website sau oricaror site-uri cu care face legatura acest site si nu-si asuma nici o raspundere pentru :

 • erori, greseli ale continutului;
 • raniri personale sau pagube materiale de orice natura rezultand din accesarea site-ului de catre dumneavoastra;
 • orice intreruperi sau incetari de trasmitere de date catre sau de pe site;
 • orice bug-uri, virusi, troieni sau alte asemenea ce pot fi transmise catre sau prin siteul FilmOnline de catre orice terta parte.
Shopping cart
  Your shopping cart is empty
Site menu
Section categories
Log In

Search
Calendar
  «  May 2017  »
  SuMoTuWeThFrSa
   123456
  78910111213
  14151617181920
  21222324252627
  28293031
Entries archive
Our poll
  Ce parere aveti despre site?

  Voturi: 659
Chat Box
  200
Statistics

  Total online: 1
  Guests: 1
  Users: 0