Terms of Service

FilmOnline nu detine niciunul din fisiere. Totul este informativ! Nu ne asumam raspunderea pentru descarcarea sau vizualizarea fiecaruia. Vizitatorii au obligatia de a sterge orice fisier in maxim 24 de ore de la descarcare si cumpararea lui de la distribuitorii autorizati!

FilmOnline este absolut legal si contine doar linkuri catre alte site-uri de pe internet: (youtube.com, vk.com, nowvideo.eu, videoweed.es, vidxden.com, peteava.ro si altele…). Noi nu gazduim sau uplodam nici un fisier video, media si nu suntem responsabili pentru acuratete, copyright, legalitate, decenta sau alt aspect ce ar putea contine site-ul nostru. Daca aveti orice problema legala va rugam contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.

Streaming-ul nu este furnizat de FilmOnline si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru calitatea, receptia si continutul materialelor video difuzate.

Sunteti de acord ca folosirea site-ului FilmOnline se face pe propria raspundere. FilmOnline  nu garanteaza acuratetea sau deplinatatea continutului acestui Website sau oricaror site-uri cu care face legatura acest site si nu-si asuma nici o raspundere pentru :

  • erori, greseli ale continutului;
  • raniri personale sau pagube materiale de orice natura rezultand din accesarea site-ului de catre dumneavoastra;
  • orice intreruperi sau incetari de trasmitere de date catre sau de pe site;
  • orice bug-uri, virusi, troieni sau alte asemenea ce pot fi transmise catre sau prin siteul FilmOnline de catre orice terta parte.
Log In

Search
Statistics

    Total online: 1
    Guests: 1
    Users: 0