Fighter in the wind (2004) Online Subtitrat
Subiectul se bazează pe o serie de desene animate celebre, aparținând lui Bang Hak-ki, avându-l în prim plan pe Choi Bae-dal (1922-1994), un personaj adevărat care s-a stabilit în Japonia și a inventat o nouă tehnică de arte marțiale, numită "Kyokushin Karate".Filmul înfățișază povestea tânărului Bae-dal care se înrolează într-o școală de aviație japoneza, dar descoperă că face parte de fapt dintr-un program de Kamikaze. Fiind inițiat în arta luptei de către mentorul sau, Bum-soo, tânărul își înfruntă instructorul (Kato).Dar, după ce profesorul și prietenul său, Bum-soo, este ucis în mod brutal, lucrurile iau o cu totul alta turnură.
Subiectul se bazează pe o serie de desene animate celebre, aparținând lui Bang Hak-ki, avându-l în prim plan pe Choi Bae-dal (1922-1994), un personaj adevărat care s-a stabilit în Japonia și a inventat o nouă tehnică de arte marțiale, numită "Kyokushin Karate".

Filmul înfățișază povestea tânărului Bae-dal care se înrolează într-o școală de aviație japoneza, dar descoperă că face parte de fapt dintr-un program de Kamikaze. Fiind inițiat în arta luptei de către mentorul sau, Bum-soo, tânărul își înfruntă instructorul (Kato).

Dar, după ce profesorul și prietenul său, Bum-soo, este ucis în mod brutal, lucrurile iau o cu totul alta turnură.

Trailer Fighter in the wind (2004)


Fighter in the wind (2004) Online Subtitrat in limba romana. Server 1.


Fighter in the wind (2004) Online Subtitrat in limba romana. Server 2.

We Recommend

Category: Actiune | Comments: 0 | Tags: Fighter in the wind (2004) Online S
avatar