Soul surfer (2011)
În anul 2003, adolescenta Bethany Hamilton locuieşte în Kauai, Hawaii, împreună cu părinţii ei, Tom şi Cheri, şi cei doi fraţi, Noah şi Timmy. Toţi sunt pasionaţi de surfing, dar ea şi cea mai bună prietenă, Alana Blanchard, au dezvoltat o pasiune mult mai puternică pentru acest sport şi le place să concureze în diferite competiţii.

De Halloween, Alana şi Bethany se strecoară afară cu câţiva prieteni pentru a pleca să se dea cu placa la lumina lunii. Pe când Bethany îşi plimbă mâna dreaptă prin apă, ea este atacată de un rechin-tigru care înoată exact pe sub placa ei şi îi retează mâna. Pe lângă braţ, ea a mai pierdut şi 60% din sânge, iar doctorul David Rovinsky consideră că supravieţuirea fetei este un adevărat miracol.

După ce iese din spital, calvarul fetei se manifestă sub o altă formă deoarece devine ţinta paparazzilor şi intimitatea ei se duce pe apa sâmbetei. Mai mult decât atât, ea trebuie să se adapteze noii vieţi şi să înveţe să se descurce fără mâna dreaptă. Acest accident o împiedică şi să participe la şedinţa foto pentru un concurs la care dorea să fie prezentă.

Trailer Soul surfer (2011).


Soul surfer (2011) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Soul surfer (2011) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Soul surfer (2011) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

We Recommend

Category: Actiune | Comments: 0 | Tags: (2011), Soul, Surfer
avatar