Tu£sday (2008) online subtitrat
Filmul este plin de energie şi umor despre istoria unui jaf, povestit chiar de suspecţi într-un şir de interogatorii derulate la poliţie. Culmea coincidenţei, patru infractori cu experienţă, două frumoase funcţionare de bancă şi un sărăntoc disperat care se apropie de pensie decid, fără nico legătură unii cu ceilalţi, să jefuiască aceiaşi bancă, în aceiaşi zi.Doi detectivi trebuie să pună cap la cap toate informaţiile despre toţi aceşti indivizi şi să afle care dintre ei l-a furat pe Meidan-i-Noor - un smarald de mărimea unui pumn. O comedie absolut delicioasă plasată într-o Londră a anilor '80 pe care tehnologia şi informatica o schimbau din rădăcini.
Filmul este plin de energie şi umor despre istoria unui jaf, povestit chiar de suspecţi într-un şir de interogatorii derulate la poliţie. Culmea coincidenţei, patru infractori cu experienţă, două frumoase funcţionare de bancă şi un sărăntoc disperat care se apropie de pensie decid, fără nico legătură unii cu ceilalţi, să jefuiască aceiaşi bancă, în aceiaşi zi.

Doi detectivi trebuie să pună cap la cap toate informaţiile despre toţi aceşti indivizi şi să afle care dintre ei l-a furat pe Meidan-i-Noor - un smarald de mărimea unui pumn. O comedie absolut delicioasă plasată într-o Londră a anilor '80 pe care tehnologia şi informatica o schimbau din rădăcini.

Trailer Tu£sday (2008).


Tu£sday (2008) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Tu£sday (2008) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Tu£sday (2008) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

We Recommend

Category: Actiune | Comments: 0 | Tags: Tu£sday (2008) online subtitrat
avatar