Band of Robbers (2015) Online Subtitrat HD 720p
Huck tocmai a fost eliberat din inchisoare. Sub atenta supraveghere a vaduvei Douglas, Huck este determinat sa nu se mai abata de la calea cea dreapta.Insa Tom este hotarat sa isi salveze prietenul si partenerul ocazional de infractiuni de la o viata monotona. Chiar daca este politist, Tom inca cauta o modalitate de a-si finanta visele ambitioase.Entuziasmul sau este atat de contagios incat reuseste sa il convinga pe Huck si pe inca doi prieteni sa jefuiasca o casa de amanet despre care se spune ca ar ascunde o comoara.Insa lucrurile nu decurg conform planului… consecintele vor fi periculoase.
Huck tocmai a fost eliberat din inchisoare. Sub atenta supraveghere a vaduvei Douglas, Huck este determinat sa nu se mai abata de la calea cea dreapta.

Insa Tom este hotarat sa isi salveze prietenul si partenerul ocazional de infractiuni de la o viata monotona. Chiar daca este politist, Tom inca cauta o modalitate de a-si finanta visele ambitioase.

Entuziasmul sau este atat de contagios incat reuseste sa il convinga pe Huck si pe inca doi prieteni sa jefuiasca o casa de amanet despre care se spune ca ar ascunde o comoara.

Insa lucrurile nu decurg conform planului… consecintele vor fi periculoase.

Trailer Band of Robbers (2015).


Band of Robbers (2015) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Band of Robbers (2015) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

We Recommend

Category: Animatie | Comments: 0 | Tags: (2015), Robbers, of, Band, HD, subtitrat, online, 720p
avatar