The Twilight Saga: New Moon (2009)
După petrecerea de majorat a Bellei, Edward Cullen (Robert Pattinson) și familia sa părăsesc orașul Forks, în dorința de a o proteja pe Bella de pericolele iminente ale lumii vampirilor. Deprimată și însingurată, ea parcurge cu greu ultimul an de liceu și descoperă că, de fiecare dată când își riscă viața, imaginea lui Edward îi apare în minte.

Dorința arzătoare de a fi împreună cu el o face să se expună unor pericole din ce în ce mai mari. Cu ajutorul prietenului său din copilărie, Jacob (Taylor Lauthner), Bella restaurează o motocicletă veche pe care o va folosi în noile călătorii, iar inima ei înghețată pare să se deschidă relației cu Jacob - membru al misteriosului clan Quileute care are propriile secrete periculoase.

Dincolo de granițele timpului și ale lumii pe care o cunoaștem, Bella și Edward sunt capabili să își sacrifice viața pentru a-și salva povestea de iubire. Un rol decisiv îl vor avea ființele supreme din clanul Volturi, cei care împart legea printre vampiri, conducătorii nemiloși care nu se dau în lături de la nimic pentru a menține secretă existența vampirilor.

Trailer The Twilight Saga: New Moon (2009).


The Twilight Saga: New Moon (2009) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


The Twilight Saga: New Moon (2009) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

We Recommend

Category: Aventura | Comments: 0 | Tags: The Twilight Saga: New Moon (2009)
avatar