Dirty Grandpa 2016, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Dirty Grandpa 2016 (Bunicul Dezlănţuit), film online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Dirty Grandpa 2016 (Bunicul Dezlănţuit), cu subtitrare în Română şi calitate HD.Jason Kelly (Zac Efron) participă la înmormântarea bunicii sale unde se reîntâlneşte cu bunicul său, veteran de armată, Dick (Robert De Niro), care acum a rămas văduv după 40 de ani de căsnicie. Jason şi Dick erau foarte apropiaţi, dar apoi drumurile lor au luat-o în direcţii diferite ca urmare a slujbei lui Jason de avocat unde lucrează împreună cu tatăl său, David (Dermot Mulroney). După înmormântare, Dick personal cere ca Jason să-l ducă de la casa din Georgia până la Boca Raton, Florida.

Jason nu prea e încântat de idee, la fel ca şi logodnica lui posesivă Meredith Goldstein (Julianne Hough), dar până la urma acceptă să-i facă pe plac bătrânului. În ziua următoare, când călătoria lor începe, Dick îl critică pe Jason că a renunţat la visele sale de-a deveni fotograf şi a călători prin lumea întreagă, însă acesta insistă că este fericit cu viaţa pe care o duce în momentul de faţă.

Pe când se opresc la un restaurant, cei doi se întâlnesc cu Shadia (Zoey Deutch), o fostă colegă de clasă a lui Jason de la cursurile de fotografie, dar şi cu prietenii acesteia, Lenore (Aubery Plaza) şi Bradley (Jeffrey Bowyer-Chapman). Dick se prezintă ca fiind profesor de liceu şi pe Jason ca fotograf ce lucrează pentru Time Magazine, lăsând la o parte gradul de rudenie dintre ei. Lenore, care vrea să se culce cu Dick pentru a-şi completa o serie de cuceriri care implică şi un profesor, îi invită pe cei doi să li se alăture în călătoria spre Daytona Beach unde se îndreaptă pentru a petrece vacanţa de primăvară.

Urmăreşte online filmul Dirty Grandpa 2016 (Bunicul Dezlănţuit), cu subtitrare în Română şi calitate TS.

 

 

SERVER 2

 

We Recommend

Category: Comedie | Comments: 0 | Tags: 2016, Dirty, filme, subtitrat, online, 720p, grandpa, rom
avatar