Cassandra's dream (2007)
Fraţii Terry (Colin Farrell) şi Ian (Ewan McGregor), care locuiesc în Sudul Londrei, au fost crescuţi de un tată slab, Brian (John Benfield), care conduce un restaurant, şi de o mamă puternică, Dorothy (Clare Higgins), care şi-a învăţat băieţii să îl ia ca model pe unchiul lor Howard (Tom Wilkinson), un o de afaceri de succes şi chirurg plastician. Fraţii cumpără o barcă la preţ de nimic şi o botează Cassandra’s Dream, după un ogar de pe urma căruia Terry a câştigat banii necesari cumpărării bărcii.

Neştiind nimic despre mitologia greacă, ei n-au habar despre istoria acestui nume ce poartă un adevărat blestem. Pe când se duceau acasă cu o maşină împrumutată, Ian se întâlneşte cu o frumoasă actriţă pe nume Angela Stark (Hayley Atwell), de care se îndrăgosteşte imediat. Terry are o dependenţă de pariuri care îl afundă tot mai mult în datoriie pe care deja le-a acumulat. Ian îşi doreşte să investească în hoteluri din California pentru a-şi construi o viaţă nouă cu Angela.

Pentru a-şi depăşi deficienţele financiare, ei îi cer lui Howard să îi ajute. Acesta este în pragul de-a fi băgat la puşcărie pentru infracţiuni nespecificate şi viitorul său îi este ameninţat de Martin Burns (Phil Davis), un fost partener de afaceri care plănuieşte să depună mărturie împotriva lui. Howard le cere nepoţilor săi să îl scape de Burns şi în schimb le va oferi banii de care au nevoie pentru a scăpa de toate problemele şi a începe o viaţă nouă. Ezitanţi la început, cei doi fraţi hotărăsc să accepte propunerea unchiului lor.

Trailer Cassandra's dream (2007).


Cassandra's dream (2007) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Cassandra's dream (2007) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Cassandra's dream (2007) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

We Recommend

Category: Crima | Comments: 0 | Tags: Cassandra's, Dream, (2007)
avatar