Zulu (2013)
În copilărie, Ali Neuman abia scapă cu viaţă de atacul celor din Inkhata, un partid politic aflat în război cu Congresul Naţional African condus de Nelson Mandela. Din măcelul acelor ani rămân în viaţă doar Ali şi mama lui. Deşi a supravieţuit, traumele psihice îi rămân.

Ajuns adult, Ali e şeful diviziei de poliţie care investighează omuciderile în oraşul Cape Town din Africa de Sud. În echipa lui e şi Brian Epkeen, un ofiţer alb, a cărui familie a fost iniţial implicată în instaurarea apartheidului, dar care lucrează bine cu Neuman. Împreună trebuie să se descurce cu criminalitatea crescută în rândul populaţiei şomere sau exploatate, crimele fiind înteţite de bandele locale sau care vin în capitală şi din alte părţi ale Africii.

Munca lor devine şi mai dificilă după ce găsesc cadavrele a două femei, care au consumat un drog nou, care ar putea să facă un haos şi mai mare în acest oraş în care societatea se zbate oricum, la răscrucea dintre brutalitate şi civilizaţie, spre o reconciliere.

Trailer Zulu (2013).


Zulu (2013) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Zulu (2013) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Zulu (2013) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

We Recommend

Category: Crima | Comments: 0 | Tags: (2013), Zulu
avatar