6 years (2015) online subtitrat
Un cuplu tânăr format din Melanie Clark (Taissa Farmiga) şi Dan Mercer (Ben Rosenfield) au parte de momente plăcute în relaţia lor, inclusiv în intimitate. După o petrecere acasă într-o noapte, Mel se duce beată cu maşina acasă la Dan.Acesta o ceartă vehement pentru că a condus sub influenţa alcoolului, făcând-o nesăbuită şi cerându-i să rămână la el peste noapte pentru a nu comite vreo belea în timp ce se întoarce acasă la ea. Mel reacţionează violent şi îi face vânt într-o masă de toaletă, ceea ce îl creează lui Dan o rană la cap. Ajuns la spital, în camera de urgenţă, Dan minte despre cum a căpătat această rană pentru a o acoperi pe Mel.
Un cuplu tânăr format din Melanie Clark (Taissa Farmiga) şi Dan Mercer (Ben Rosenfield) au parte de momente plăcute în relaţia lor, inclusiv în intimitate. După o petrecere acasă într-o noapte, Mel se duce beată cu maşina acasă la Dan.

Acesta o ceartă vehement pentru că a condus sub influenţa alcoolului, făcând-o nesăbuită şi cerându-i să rămână la el peste noapte pentru a nu comite vreo belea în timp ce se întoarce acasă la ea. Mel reacţionează violent şi îi face vânt într-o masă de toaletă, ceea ce îl creează lui Dan o rană la cap. Ajuns la spital, în camera de urgenţă, Dan minte despre cum a căpătat această rană pentru a o acoperi pe Mel.

Dan îşi face stagiatura la o casă de discuri cu sediul în Austin, iar colega lui de muncă, Amanda (Lindsay Burdge) îi observă rana şi scoate în evidenţă faptul de ce s-ar fi întâmplat dacă era Mel în locul lui, cât de diferită ar fi fost situaţia. Mel îşi ia o slujbă ca profesoară suplinitoare la o şcoală elementară, iar într-o noapte prietenele sale o întreabă cum reuşeşte ea cu Dan să menţină lucrurile departe de monotonie.

În ziua următoare, cei doi merg să ia prânzul la mama lui Dan, Joanne (Dana Wheeler-Nicholson), însă înainte de sosirea lui Mel, Joanne îi spune fiului ei că ea şi tatăl lui vor plăti pentru chirie dacă se hotărăşte să plece la New York pentru a-şi urma visul în carieră. Problema este că dacă pleacă Mel nu prea va putea să-l însoţească din cauza angajamentelor din oraşul natal.

Trailer 6 years (2015).


6 years (2015) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


6 years (2015) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


6 years (2015) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

We Recommend

Category: Dragoste | Comments: 0 | Tags: 6 years (2015) online subtitrat
avatar