Colonia (2015) online subtitrat
Filmul ne-o prezintă pe Lena (Emma Watson), o stewardesă ce lucrează la compania aeriană Lufthansa şi, spre deosebire de colegele sale, ea este un pic mai aventuroasă în ceea ce priveşte viaţa amoroasă: ea are o relaţie cu activistul de origine germană Daniel (Daniel Bruhl), care se află la o manifestaţie de stradă în timp ce ea se îndreaptă de la aeroportul din Santiago către hotelul unde este cazată. Lena coboară din autobuz direct în braţele lui Daniel pentru a petrece câteva zile de iubire.Însă lovitura de stat din Chile se petrece în acele zile şi totul se transformă în haos atunci când manifestaţiile sunt îndepărtate cu brutalitate şi liderii activişti sunt arestaţi. Daniel atrage atenţia miliţiei asupra lui atunci când încearcă să documenteze întreaga situaţie cu camera lui de filmat. Lena şi Daniel sunt trimişi la un stadion de fotbal pentru a fi identificaţi, iar Daniel este reţinut în timp ce Lena rămâne în libertate, dar cu inima frântă.Lena află ulterior că Daniel a fost trimis, cel mai probabil, către sud, la sediul unei secte religioase condusă de un alt german pe nume Paul Schäfer (Michael Nyqvist). Acesta a realizat în realitate Colonia Dignidad, o diasporă religioasă germană în America Latină, combindând mai multe stiluri de viaţă în care găsesc refugiu dizidenţii torturaţi. Când aude despre acest loc, Lena îşi schimbă stilul pentru a se pretinde o căutătoare a lui Dumnezeu şi a ajunge la Daniel, însă Schäfer vede „prin” ea imediat. Cu toate acestea, el o acceptă în comunitatea sa.
Filmul ne-o prezintă pe Lena (Emma Watson), o stewardesă ce lucrează la compania aeriană Lufthansa şi, spre deosebire de colegele sale, ea este un pic mai aventuroasă în ceea ce priveşte viaţa amoroasă: ea are o relaţie cu activistul de origine germană Daniel (Daniel Bruhl), care se află la o manifestaţie de stradă în timp ce ea se îndreaptă de la aeroportul din Santiago către hotelul unde este cazată. Lena coboară din autobuz direct în braţele lui Daniel pentru a petrece câteva zile de iubire.

Însă lovitura de stat din Chile se petrece în acele zile şi totul se transformă în haos atunci când manifestaţiile sunt îndepărtate cu brutalitate şi liderii activişti sunt arestaţi. Daniel atrage atenţia miliţiei asupra lui atunci când încearcă să documenteze întreaga situaţie cu camera lui de filmat. Lena şi Daniel sunt trimişi la un stadion de fotbal pentru a fi identificaţi, iar Daniel este reţinut în timp ce Lena rămâne în libertate, dar cu inima frântă.

Lena află ulterior că Daniel a fost trimis, cel mai probabil, către sud, la sediul unei secte religioase condusă de un alt german pe nume Paul Schäfer (Michael Nyqvist). Acesta a realizat în realitate Colonia Dignidad, o diasporă religioasă germană în America Latină, combindând mai multe stiluri de viaţă în care găsesc refugiu dizidenţii torturaţi. Când aude despre acest loc, Lena îşi schimbă stilul pentru a se pretinde o căutătoare a lui Dumnezeu şi a ajunge la Daniel, însă Schäfer vede „prin” ea imediat. Cu toate acestea, el o acceptă în comunitatea sa.

Trailer Colonia (2015).


Colonia (2015) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Colonia (2015) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Colonia (2015) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

We Recommend

Category: Dragoste | Comments: 0 | Tags: Colonia (2015) online subtitrat
avatar