Let the right one in (2008) online subtitrat
Oskar, un băiat în vârstă de 12 ani, locuieşte împreună cu mama lui într-o suburbie din vestul oraşului Stockholm, Blackeberg, în anul 1981, şi îşi vizitează ocazional tatăl, Erik, care locuieşte într-o casă de la ţară.Nu este foarte clar de ce Erik s-a despărţit de mama lui, Yvonne, însă cu ocazia unei vizite, atunci când Oskar şi Erik petrec o noapte împreună jucându-se, un vecin beat vine pe la ei şi Erik începe să-l „acompanieze” în consumarea alcoolului, stricându-le seara. Oskar colecţionează decupaje din ziare şi reviste despre crime brutale şi poze cu cuţite de vânătoare.
Oskar, un băiat în vârstă de 12 ani, locuieşte împreună cu mama lui într-o suburbie din vestul oraşului Stockholm, Blackeberg, în anul 1981, şi îşi vizitează ocazional tatăl, Erik, care locuieşte într-o casă de la ţară.

Nu este foarte clar de ce Erik s-a despărţit de mama lui, Yvonne, însă cu ocazia unei vizite, atunci când Oskar şi Erik petrec o noapte împreună jucându-se, un vecin beat vine pe la ei şi Erik începe să-l „acompanieze” în consumarea alcoolului, stricându-le seara. Oskar colecţionează decupaje din ziare şi reviste despre crime brutale şi poze cu cuţite de vânătoare.

Colegii de şcoală îl umilesc deseori şi îşi petrece serile imaginându-şi cum se va răzbuna pe ei. Într-o noapte, el se întâlneşte cu Eli, o fată palidă cam de aceeaşi vârstă ca şi el. Eli s-a mutat recent într-un apartament din vecinătate şi locuieşte cu un bătrân pe nume Hakan. La început, Eli îl anunţă că ei doi nu pot fi prieteni, însă după o vreme ei ajung să se împrietenească, spre nemulţumirea lui Hakan, care-i cere fetei să nu se mai vadă cu el.

După ce îl întreabă pe Oskar ce a păţit de este rănit la obraz, Eli află despre agresiunile la care este supus la şcoală din partea colegilor şi îl încurajează să fie mai sigur pe el şi să riposteze. Asta îl inspiră pe Oskar să se înscrie la cursuri de antrenament după orele de şcoală.

Trailer Let the right one in (2008).


Let the right one in (2008) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Let the right one in (2008) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Let the right one in (2008) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

We Recommend

Category: Dragoste | Comments: 0 | Tags: Let the right one in (2008) online
avatar