After the wedding (2006) online subtitrat
Jacob Petersen si-a dedicat intreaga viata copiilor strazii din India, pe care i-a ajutat de fiecare data cum a putut el mai bine. In momentul in care orfelinatul pe care l-a infiintat este amenintat cu inchiderea, el primeste o oferta extrem de intriganta: un om de afaceri danez, pe nume Jørgen, ii ofera o donatie de 4 milioane de dolari.Exista insa si anumite conditii pentru acest dar neasteptat: nu numai ca Jacob trebuie sa se intoarca in Danemarca, dar trebuie sa ia parte la nunta fiicei lui Jørgen. Evenimentul se dovedeste a fi o jonctiune critica intre trecut si viitor, care il catapulteaza pe Jacob in mijlocul celei mai mari dileme din viata lui.
Jacob Petersen si-a dedicat intreaga viata copiilor strazii din India, pe care i-a ajutat de fiecare data cum a putut el mai bine. In momentul in care orfelinatul pe care l-a infiintat este amenintat cu inchiderea, el primeste o oferta extrem de intriganta: un om de afaceri danez, pe nume Jørgen, ii ofera o donatie de 4 milioane de dolari.

Exista insa si anumite conditii pentru acest dar neasteptat: nu numai ca Jacob trebuie sa se intoarca in Danemarca, dar trebuie sa ia parte la nunta fiicei lui Jørgen. Evenimentul se dovedeste a fi o jonctiune critica intre trecut si viitor, care il catapulteaza pe Jacob in mijlocul celei mai mari dileme din viata lui.

Trailer After the wedding (2006).


After the wedding (2006) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


After the wedding (2006) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


After the wedding (2006) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

We Recommend

Category: Drama | Comments: 0 | Tags: After the wedding (2006) online sub
avatar