Breaking and entering (2006)
Tânărul englez Will Francis (Jude Law) este un arhitect care duce o viaţă detaşată şi ce se desfăşoară după o rutină bine pusă la punct în Londra, alături de soţia lui suedezo-americană Liv (Robin Wright-Penn) şi de fiica acesteia autistă, Bea. Adolescenta de 13 ani are nişte obiceiuri de somn şi mâncat iregulate şi comportamentul ei este unul antisocial (ea are dificultăţi în a relaţiona cu oamenii şi pare să fie interesată doar de gimnastică).

Toate aceste lucruri încep să creeze îngrijorări tot mai mari şi să pună multă presiune pe relaţia dintre Liv şi Will. Situaţia este şi mai mult complicată de sentimentul lui de-a fi lăsat pe dinafară de către Bea şi Liv din moment ce el nu este tatăl biologic al fetei. El şi Liv încep să meargă la şedinţe de consiliere maritală, însă prăpastia dintre ei nu face decât să se adâncească şi mai mult pe zi ce trece. În acelaşi timp, pe partea serviciului, Will şi partenerul lui sunt ţinta unor jafuri repetate efectuate de un grup de vorbitori de limba slavă.

Hoţii se folosesc de serviciile unui tânăr atlet în vârstă de doar 15 ani pe nume Miro (Rafi Gavron) ale cărui talente acrobatice îi permit să intre în clădire şi să le ofere acces hoţilor. Miro este, de fapt, un refugiat din Bosnia care locuieşte împreună cu mama lui musulmană Amira (Juliette Binoche) ce îşi câştigă pâinea din meseria de croitoreasă. Tatăl lui Miro a fost ucis în timpul războiului civil ce a avut loc în Serbia.

Trailer Breaking and entering (2006).


Breaking and entering (2006) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Breaking and entering (2006) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Breaking and entering (2006) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

We Recommend

avatar