Darling (2015) online subtitrat
Darling este angajată să se ocupe de o imensă casă istorică din New York. Oferindu-i cheile casei, femeia care a angajat-o menţionează că aceasta este cea mai veche casă din oraş şi că cea care s-a ocupat în trecut de casă a avut parte de un sfârşit teribil: în mod inexplicabil, a decis să îşi pună capăt zilelor.Angajatoarea o asigură pe Darling că nu are niciun motiv de îngrijorare. Explorând casa, Darling descoperă un colier ciudat cu o cruce şi o cameră încuiată. Îşi aminteşte că femeia a prevenit-o să nu intre în acea cameră. Noaptea, Darling începe să audă zgomote ciudate. Curând, lucrurile încep să scape de sub control.
Darling este angajată să se ocupe de o imensă casă istorică din New York. Oferindu-i cheile casei, femeia care a angajat-o menţionează că aceasta este cea mai veche casă din oraş şi că cea care s-a ocupat în trecut de casă a avut parte de un sfârşit teribil: în mod inexplicabil, a decis să îşi pună capăt zilelor.

Angajatoarea o asigură pe Darling că nu are niciun motiv de îngrijorare. Explorând casa, Darling descoperă un colier ciudat cu o cruce şi o cameră încuiată. Îşi aminteşte că femeia a prevenit-o să nu intre în acea cameră. Noaptea, Darling începe să audă zgomote ciudate. Curând, lucrurile încep să scape de sub control.

Trailer Darling (2015).


Darling (2015) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Darling (2015) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Darling (2015) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

We Recommend

Category: Groaza | Comments: 0 | Tags: Darling (2015) online subtitrat
avatar