The witch (2015) online subtitrat
În secolul al 17-lea, un bărbat pe nume William este excomunicat dintr-o comunitate Creştină Puritană împreună cu familia lui – soţia Katherine, fiica Thomasin, fiul Caleb şi gemenii Merci şi Jonas. Întreaga familie este exilată şi construieşte o fermă lângă o pădure mare.După câteva luni, Catherine da naştere celui de-al cincilea copil, Samuel. Într-o zi, când Thomasin se joacă cu Samuel, bebeluşul dispare pur şi simplu. Acesta a fost răpit de o vrăjitoare ce are nevoie de sângele lui pentru anumite ritualuri.Katherine este devastată de dispariţia lui Samuel şi îşi petrece zilele plângând şi rugându-se la Dumnezeu. Pe când vana ca să aibă ce pune pe masă, Caleb îşi întreabă tatăl despre soarta sufletului fratelui său nebotezat în timp ce William îi mărturiseşte că a vândut cupa de argint a lui Katherine pentru a face rost de unelte de vânătoare.
În secolul al 17-lea, un bărbat pe nume William este excomunicat dintr-o comunitate Creştină Puritană împreună cu familia lui – soţia Katherine, fiica Thomasin, fiul Caleb şi gemenii Merci şi Jonas. Întreaga familie este exilată şi construieşte o fermă lângă o pădure mare.

După câteva luni, Catherine da naştere celui de-al cincilea copil, Samuel. Într-o zi, când Thomasin se joacă cu Samuel, bebeluşul dispare pur şi simplu. Acesta a fost răpit de o vrăjitoare ce are nevoie de sângele lui pentru anumite ritualuri.

Katherine este devastată de dispariţia lui Samuel şi îşi petrece zilele plângând şi rugându-se la Dumnezeu. Pe când vana ca să aibă ce pune pe masă, Caleb îşi întreabă tatăl despre soarta sufletului fratelui său nebotezat în timp ce William îi mărturiseşte că a vândut cupa de argint a lui Katherine pentru a face rost de unelte de vânătoare.

Înapoi la fermă, gemenii se joacă un pic cu capra neagră a familiei pe care au botezat-o Black Phillip, iar aceştia susţin că animalul le poate vorbi.În acea noapte, Katherine mărturiseşte faptul că o învinovăţeşte pe Thomasin de dispariţia lui Samuel.

Mai târziu, Caleb şi Thomasins e duc la vânătoare, iar gemenii găsesc un iepure de câmp pe care Caleb şi William îl văzuseră cu o zi în urmă. Câinele lor se ia după iepure şi Caleb îi urmăreşte. În agitaţia aceasta, calul lui Thomasin se sperie şi o aruncă jos, făcând-o să îşi piardă cunoştinţa. Când se trezeşte, Thomasin nu îşi mai găseşte fratele, iar Katherine da din nou vina pe ea.

Trailer The witch (2015).


The witch (2015) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


The witch (2015) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


The witch (2015) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

We Recommend

Category: Groaza | Comments: 0 | Tags: The witch (2015) online subtitrat
avatar